DS Waregem glansloos voorbij Liège Panthers

Lara Gaspar. © EL

Declercq Stortbeton Waregem won tegen Liège Panthers met 70-62 en blijft zo ongeslagen na zes speeldagen in de Top Division Women One.

Waregem begon het best aan de partij (10-2) en stoomde door tot 19-5 na zes minuten. Via Dowdell bouwde de thuisploeg zijn voorsprong uit tot 30-14. Luik bleef echter een taaie klant en vocht terug tot 43-32 aan de rust. Via Ippersiel werd de kloof herleid tot zes punten na 1.30 min spelen in de tweede helft. De Panthers bleven in hun kansen geloven en op vier minuten voor het eindsignaal stond het 63-60. Gaspar zette de eindstand met een driepunter op het bord, 70-62.

Quarterstanden: 21-12/43-32/57-48/70-62

Speelden: Rosseel 6, Nauwelaers 4, Celus 13, Dowdell 22, Drake 4, Gaspar 14, S. Devliegher 7, E. Devliegher.