BM Waregem versterkt zich nu ook met Aaron Van Vooren, twee anderen tekenen bij

Redactie KW

Bent Merkschoenen is al druk in de weer om zijn ploeg voor volgend seizoen klaar te krijgen.

“Het verheugt mij te kunnen aankondigen dat Lars De Lepeleire en Thomas Foucart hun verbintenis met onze club hebben verlengd”, steekt sportief manager Jurgen Vanmarke van wal. “Met Lars hebben we een overeenkomst bereikt voor twee seizoenen, tot op het einde van het seizoen 2016-2017 dus. Thomas Foucart blijft nog zeker één seizoen aan boord, en krijgt zo de gelegenheid te spelen onder het commando van tweelingbroer Olivier, onze nieuwe head-coach.”

Verder verwelkomen ze in Waregem ook twee nieuwkomers. “Gisterenavond werd een tweejarige verbintenis gesloten met Aaron Van Vooren, een 20-jarige forward/center die overkomt van Falco Gent”, aldus Jurgen Vanmarke. “Hij was vorig jaar al in beeld bij Bent Schoenen Waregem, maar verkoos toen nog een jaartje bij Falco te blijven.”

Ook Arne Steinbach (23) speelt straks weer in de kleuren van BM Waregem. Na een passage in eerste nationale bij Okapi Aalstar en een Waals avontuur bij reeksgenoot Fleurus, keert hij terug naar de vertrouwde stal. Arne tekende een contract voor twee seizoenen.

(EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier