BM Waregem na rust voorbij Soba Antwerpen

Top Division Men 1-ploeg Bent Merkschoenen Waregem wervelt door de competitie. Tegen Soba Antwerpen behaalde het zijn vierde overwinning op rij. Het werd 95-70.

Waregem begon het best aan de partij (7-0) maar Soba zette al vlug orde op zaken, 24-24. Beide ploegen hielden elkaar gedurende de eerste helft in balans. De bezoekers konden even een voorsprong nemen van 7 punten (33-40) maar tegen de rust aan herstelden de troepen van coach Olivier Foucart het evenwicht, 42-43.

BM speelde na de koffie een versnelling hoger. Soba moest meteen de rol lossen. 30-9 in de derde periode zegt alles. In de slotperiode ging Waregem op zijn elan door. De Antwerpenaren ondergingen het gebeuren en moesten de kelk tot op de bodem ledigen. 95-70 eindstand. Vier op vier voor Waregem die de ranglijst aanvoert samen met Oxaco Boechout.

Quarterstanden: 24-24/42-43/72-52/95-70

Speelden: De Lepeleire 12, Samaey 20, Van Hulle 6, Naudts 5, Guillemyn 12, Foucart 13, Dhondt 4, Steinbach 10, Van Vooren 13. (ELD)