BM Waregem eenvoudig voorbij CEP Fleurus

In de Top Division 1 kende Bent Merkschoenen Waregem een gemakkelijke avond tegen hekkensluiter CEP Fleurus. Het werd 96-66.

In een studieronde van acht minuten (16-13) was het Lars De Lepeleire die zijn ploeg op sleeptouw nam en de thuisploeg een 10 puntenkloof bezorgde, 23-13. In de tweede periode vergrootte Waregem zijn voorsprong op kousenvoeten tot 49-29. Na de koffie was het Fleurus dat vlot de weg naar de ring vond en het puntenaantal in tien minuten tijd verdubbelde, 73-57. Het vat bij de bezoekers bleek echter leeg te zijn waardoor BM zijn bonus zag aandikken tot 30 punten. 96-66 eindstand. Volgende week zondag staat het West-Vlaams onderonsje met Gistel Oostende op het programma in de Koninklijke Stallingen.

Quarterstanden: 24-16/49-29/73-57/96-66.

Speelden: De Lepeleire 24-16, Denoulet, Samaey 16, Van Hulle 4, Naudts 14, Guillemyn 21, Foucart 2, Dhondt 9, Steinbach 5, Bruyneel 3, Vanbecelaere 2, Van Vooren 4.