BCO-fans die in het geel supporteren, maken kans op een ballonvaart

07/06/17 om 14:25 - Bijgewerkt om 14:29

Woensdagavond, met opworp om 20.30 uur in de Versluys Dôme, heeft het eerste duel van de finalereeks in de play-offs tussen titelverdediger Oostende en uitdager Brussels plaats.

BCO-fans die in het geel supporteren, maken kans op een ballonvaart

© BELGA

BC Telenet Oostende won de vijf vorige landstitels en hoopt zijn eigen record, zes op een rij zoals van 1981 tot 1986, te evenaren. Basic-Fit Brussels is pas voor het vierde seizoen een eersteklasser en bereikt na een derde plaats in de reguliere competitie voor het eerst de finale. Die hebben plaats volgens de formule best of five. Wie het eerst drie matchen wint, is landskampioen. BC Telenet Oostende plant enkele acties tijdens de finalereeks. Bij aankoop van drie tickets voor de eerste finalematch tussen Oostende en Brussel krijg je een gratis sixpack. Het betreft dan wel zes drankblikjes en niet de gespierde torso zoals in het campagnebeeld van Oostende tijdens de play-offs. Een ticket voor een finalematch kost 20 euro. Jongeren tot en met 15 jaar betalen 10 euro.

Tijdens de komende thuiswedstrijden van de play-offs zijn in de fanshop alle producten aan een vermindering van vijftig procent te koop. Wie in het geel gekleed een thuismatch in de play-offs volgt, maakt kans op een ballonvaart met hoofdsponsor Telenet. De tweede en derde finalematch vinden op vrijdag 9 juni in Neder-over-Heembeek en op zondag 11 juni in Oostende plaats. Een eventuele vierde en vijfde match zijn voorzien op woensdag 14 juni in Neder-over-Heembeek en zaterdag 17 juni in Oostende.

(PR)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!