BC Telenet Oostende lanceert High Five-abonnement

Redactie KW

Wie nog niet geabonneerd is op de thuismatchen van BC Telenet Oostende, krijgt een kans op een bijzonder High Five-abonnement dat zaterdag al ingaat.

Vanaf de Final Round, die zaterdag 7 maart aanvangt, verhoogt BC Oostende de prijs van een toegangskaart van 15 euro naar 18 euro. Voor kinderen tot en met 16 jaar blijft de prijs 8 euro. Supporters kunnen echter ook een High Five-abonnement aan 150 euro aanschaffen. Daarmee kunnen ze de vijf topaffiches in de Final Round bijwonen en alle play-off-matchen in de Sleuyter Arena waarvan het aantal kan variëren van één tot acht. Als bonus kan de houder van een High Five-abonnement ook de kwartfinale van de beker van België zaterdag 28 februari tegen Bergen bijwonen evenals de mogelijke halve finale. Maximaal kan je met dit High Five-abonnement dus vijftien wedstrijden (vijf in Final Round, acht in play-offs, twee in bekercampagne) bijwonen.

Business-seathouders kunnen een gelijkaardig abonnement aan 600 euro aanschaffen. Daarin is ook de toegang tot de viplounge en een hapje na de match inbegrepen.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier