BC Oostende versterkt zich met Elias Lasisi

24/07/17 om 12:33 - Bijgewerkt om 12:33

Volgend seizoen verdedigt Elias Lasisi, die deze week met de Belgian Lions op stage in IJsland is, de kleuren van BC Oostende.

BC Oostende versterkt zich met Elias Lasisi

© BELGA

Elias Lasisi (25, 1m92) tekende een overeenkomst van één seizoen met optie voor een bijkomend jaar bij BC Oostende. De geboren Leuvenaar stapte twee seizoenen geleden van Leuven Bears naar Limburg United over. Om disciplinaire redenen eindigde die overeenkomst in januari 2017. Sinds eind februari speelde Lasisi bij de Franse eersteklasser Le Portel. "We zijn ervan overtuigd dat hij kan openbloeien en zijn potentieel volledig benutten. Hij scoort gemakkelijk, is atletisch en heeft grote defensieve mogelijkheden", zegt sportief directeur Philip Debaere. "Ongetwijfeld is hij een groot talent, maar dat is er tot nu toe niet altijd uitgekomen. We hebben de ambitie om van Lasisi een betrouwbare schakel in de ploeg te maken en hem naar een hoger niveau te brengen."

(PR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!