BC Oostende verkoopt collector’s item voor het goede doel

Jean-Marc Mwema poseert met Kimberly Gebbert en Mathieu Folens van het arenasecretariaat in het nieuwe T-shirt voor de Fun4Kids-actie.
Redactie KW

Tijdens de play-offs verkoopt BC Telenet Oostende een bijzonder wit T-shirt met gekleurde karikaturen van de veertien spelers en coach Dario Gjergja ten voordele van Fun4Kids.

Matt Gauthy, kunstenaar en BCO-fan, tekende de sterren van BCO in hun geel thuisshirt op een heel ludieke wijze. Vooraan houdt coach Dario Gjergja een beker vast. Naast hem laat kapitein Dusan Djordjevic een basketbal op zijn wijsvinger dansen. Het team poseert in vijf rijen met bovenaan Rasko Katic en Marko Keselj. De opbrengst van de verkoop van dit collector’s item is integraal bestemd voor Fun4Kids, het goede doel van BC Oostende. Daarmee steunt BCO twee sociale projecten. Voor CKG Kapoentje organiseert BCO een zomerkamp. In Villa Rozerood ondersteunt BCO het verblijf van zorgkinderen financieel. Het T-shirt met deze karikaturen bestaat in vijf maten: één kindermaat en vier maten voor volwassenen: S, M, L en XL. Eén exemplaar kost 15 euro. Het is te koop in de fanshop en op niet-wedstrijddagen ook aan het loket van het arenasecretariaat.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier