BC Oostende speelt ook tegen tegenstanders uit Montenegro en Litouwen in Champions League

30/09/16 om 07:04 - Bijgewerkt om 07:01

BC Telenet Oostende kent zijn twee resterende tegenstanders van poule D voor de Basketball Champions League (BCL) die binnen drie weken aanvangt.

BC Oostende speelt ook tegen tegenstanders uit Montenegro en Litouwen in Champions League

© BELGA

De heenmatchen kenden een spannend verloop met telkens een verschil van slechts twee punten. De Bosnische kampioen Igokea Aleksandrovac won dinsdag met 71-69 van de Montenegrijnse vice-kampioen Mornar Bar. De Portugese kampioen Porto verloor met 81-83 van het Litouwse Juventus Utena. In de terugmatchen van deze kwalificatieronde ontbrak donderdagavond echter elke spanning. Juventus Utena won met 77-59 van Porto. Mornar Bar zegevierde met 83-60 tegen Igokea.

Oostende opent zijn campagne in de Basketball Champions League woensdag 19 oktober op bezoek bij de Montenegrijnse vice-kampioen Mornar Bar. Naast Bar en Utena behoren ook Cibona Zagreb (Kroatië), Mega Leks Sremska Mitrovica (Servië), Iberostar Tenerife (Spanje), Straatsburg (Frankrijk) en Avellino (Italië) tot de poule van Oostende.

(PR)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!