BC Oostende pakt uit met verschillende pakketten voor bekerfinale

BC Oostende afgelopen zaterdag in actie tegen Leuven. © Bart
Redactie KW

Supporters van BC Oostende kunnen nu al hun tickets voor de bekerfinale bestellen. De Zeekapiteins hopen op een zesde opeenvolgende cupwinst en rekenen op een uitgebreid supporterslegioen.

BC Oostende wil zo veel mogelijk fans mobiliseren voor de bekerfinale van zondagnamiddag 11 maart tegen Bergen in Vorst Nationaal. BCO stelde twee supporterspakketten samen. In een eerste pakket steekt een busreis, een wedstrijdticket, een T-shirt en een gadget: 30 euro en voor kids jonger dan 12 jaar 20 euro.

Het tweede pakket is zonder busreis en kost respectievelijk 20 en 10 euro. Je kan een pakket reserveren door een mail te sturen naar reservatie@bcoostende.com. Je kan het ook aankopen en afhalen aan het loket in de Versluys|Dôme, elke werkdag van 10 tot 18 uur.

Er zijn ook verschillende vippakketten mogelijk: van een vipbox voor 16 tot 24 personen over een business-seat of een hotseat courtside met buffet in de vipvillage tot een business-seat met een receptie na de finale. Voor de vipformules kan je reserveren bij commercieel manager Vanessa Flamez, vflamez@bcoostende.com, met expliciete vermelding van de gewenste formule en met opgave van de facturatiegegevens.

Als de betaling voor 5 maart gebeurt, worden de vipvouchers per post toegestuurd.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier