BC Oostende moet vrijdag mogelijk Dusan Djordjevic missen

08/06/17 om 16:18 - Bijgewerkt om 16:17

Het is nog niet duidelijk of kapitein Dusan Djordjevic in deze finalereeks van de play-offs tussen BC Oostende en Brussels nog zal meespelen.

BC Oostende moet vrijdag mogelijk Dusan Djordjevic missen

© BELGA

In de zevende minuut van de eerste wedstrijd liep Dusan Djordjevic woensdagavond een botletsel aan de rechterknie op na een knie-tegen-kniecontact met een tegenstander. De pijn was niet te harden en de 'General' van Oostende verdween van het terrein. "De MRI-scan heeft de diagnose van woensdagavond bevestigd: de ligamenten zijn niet geraakt. Er is dus geen ligamentair letsel. Het is een botkneuzing die de pijn veroorzaakt", meldt Mathieu Folens van BC Telenet Oostende. "Of hij deze play-offs nog in actie komt, is afhankelijk van de sterkte van de pijn die Dusan Djordjevic ondervindt. We zullen de situatie dus dag per dag bekijken." Wellicht beslist kapitein Dusan Djordjevic pas vrijdagavond tijdens de opwarming of hij in de tweede finalewedstrijd op het terrein stapt.

(PR)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!