BC Oostende maakt van verplaatsing naar Tenerife meteen vijfdaagse voor supporters

© BELGA
Redactie KW

De wedstrijd Tenerife-Oostende, woensdag 11 januari in de Basketball Champions League, kadert voor supporters van de Zeekapiteins binnen een vijfdaagse naar Tenerife.

BC Telenet Oostende neemt dit seizoen deel aan de prestigieuze Basketball Champions League. De landskampioenen spelen tegen teams uit onder meer Servië, Montenegro, Kroatië, Litouwen, Frankrijk, Italië en Spanje. Er is dan ook veel vraag van supporters om een trip met de ploeg te organiseren. “We kozen voor de januari-zon van Tenerife, meteen ook een wedstrijd tegen een Spaanse topploeg en kandidaat-winnaar van de Champions League. De reis heeft plaats van zaterdag 7 januari tot en met donderdag 12 januari”, zeggen Vanessa Flamez en Mathieu Folens.

“Vanaf 809 euro per persoon krijgen supporters een verblijf van vijf nachten, all inclusive, in het viersterren hotel H10 Conquistador, vluchten Oostende-Tenerife-Oostende en alle transfers (heen en terug naar de luchthaven, heen en terug naar de baskethalarena in Santa Cruz) en een ticket voor de wedstrijd Iberostar Tenerife tegen BC Telenet Oostende.”

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier