BC Oostende en AB Inbev slaan de handen in elkaar

Copyright © 2017 BC Telenet Oostende © Copyright © 2017 BC Telenet Oostende
Redactie KW

Met trots kondigt voorzitter Johan Verborgh aan dat vanaf 1 januari 2017 Jupiler partner wordt van Basket Club Oostende. AB InBev en de club tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor de komende 5 jaar.

“BC Telenet Oostende is zeer tevreden AB Inbev te mogen verwelkomen als nieuwe partner. AB Inbev kiest er als wereldmarktleider voor om het sportieve streven van BC Telenet Oostende naar onze 18de landstitel te ondersteunen” aldus voorzitter Johan Verborgh.

Succesvolle sportieve toekomst

“Als Belgische brouwer zijn we uiteraard heel blij dat we Basket Club Oostende, de landskampioen, kunnen ondersteunen. Jupiler heeft een traditie om sportclubs te ondersteunen. Sport brengt een grote groep supporters samen die dezelfde waarden delen als het merk Jupiler: de belangrijke momenten in het leven delen met vrienden, passie, plezier en teamspirit. Met deze samenwerking kijken we samen met Basket Club Oostende en de supporters uit naar een succesvolle sportieve toekomst”, zegt Glendal Vandenbempt, Sales Director On Trade bij AB InBev.

(red)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier