Basketbalclub Avanti Brugge zoekt vrijwilligers

23/09/16 om 09:00 - Bijgewerkt om 08:58

Het bestuur van basketbalclub Avanti Brugge is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om de ondersteuning van hun team te versterken.

Basketbalclub Avanti Brugge zoekt vrijwilligers

De legendarische club is dit seizoen voor het eerst in 25 jaar terug actief in de laagste provinciale klasse. Voor de ondersteuning van hun spelers zoeken ze nu vrijwilligers. "Avanti is opnieuw aan het groeien. De voorbije maanden hebben we keihard gewerkt om te staan waar we nu staan. Mensen die zich geroepen voelen om als vrijwilliger mee te helpen aan de opbouw van het succes, mogen zich gerust aanmelden", zegt secretaris Bart Van Besien.

De taak van de vrijwilligers is om te helpen bij het organiseren van de thuiswedstrijden en vip-evenementen. "Daarnaast is ook de logistieke ondersteuning van onze spelers een van de taken", vult Bart aan. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kwamen bijna 2.000 supporters afgezakt naar het Bloso-complex in Assebroek. Hoeveel mensen er zondag aanwezig zullen zijn, is nog koffiedik kijken. Sowieso zijn er maar 400 plaatsen beschikbaar.

Wie zich geroepen voelt om als vrijwilliger aan de slag te gaan kan zich aanmelden bij secretariaat@avantibrugge.be.

(MM - Foto MM)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!