Arne Steinbach terug naar Waregem

© Eddy Lippens
Redactie KW

Tweedeklasser Bent Schoenen Waregem heeft een overeenkomst bereikt met Arne Steinbach. De guard tekende een contract voor twee jaar. Ook Lars De Lepeleire tekende een contractverlenging. Hij verdedigt ook de komende twee jaar de Waregemse kleuren.

De transfermolen in de tweede klasse van het basketbal draait alweer op volle toeren. Zoals gewoonte is titelverdediger Bent Schoenen Waregem vroeg in het seizoen bezig met de spelerskern voor volgend jaar. Nadat eerder bekend raakte dat coach Sven De Clercq een sabbatjaar houdt en vervangen wordt door huidig Falco-trainer Ollie Foucart, haalt Waregem opnieuw een grote vis binnen.

Zaterdagmorgen werd een akkoord bereikt met point guard Arne Steinbach. Steinbach is geen onbekende voor de West-Vlaamse club, want hij speelde van 2008 tot 2013 in Waregemse tenue. Na passages bij eersteklasser Okapi Aalstar en momenteel Waalse tweedeklasser CEP Fleurus, keert de verloren zoon dus naar ‘zijn Waregem’ terug.

Naast de komst van Steinbach zorgde Waregem ook voor de contractverlenging van huidige point guard, Lars De Lepeleire. De Lepeleire blijft ook de komende twee seizoenen de Waregemse kleuren verdedigen. Ook andere toppers, Bart Samaey en Brecht Guillemyn, liggen nog onder contract voor volgend seizoen.

Arne Steinbach terug naar Waregem

Lars De Lepeleire tekent bij voor twee jaar.
© Eddy Lippens

Waregem staat momenteel net buiten een Playoff-plaats, maar met de overwinning afgelopen weekend tegen Melco Ieper doet het een goede zaak richting top acht.

(Benoit Denoulet)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier