Basket – BCO verliest weer

BC Oostende raakt maar niet uit de negatieve spiraal. Het verloor met 93-81 in Luik.

MattLojeski en Ivan Paunic zorgden voor een Oostendse voorsprong na het eerste kwart (20-25). Een sterke Michael Green en Will Thomas gaven Luik toch het voordeel bij de rust, 43-35 halfweg.

Oostende begon de tweede helft met een 0-9 tussenspurt. Na zes minuten in het derde schuifje werd Michael Green uitgesloten na zijn tweede onsportieve fout. De kustploeg kon echter niet profiteren en acteerde weer te slordig.

Luik: Stipanovic 2-7, Thomas 6-12, Green 14-2, Muya 2-6, Banks 7-11, Ruoff 4-3, Duncan 6-5, Collette 0-0, Papac 2-0, Troisfontaines 0-0

Oostende: Enobakhare 2-0, Lojeski 5-7 , Gill 3-14, Pelle7-4, Paunic13-6, Green 5-6, Petrovic 0-9, Serron 0-0, Mojica 0-0