Basket – BCO blijft op de sukkel

Oostende verloor na verlengingen met 70-76 van Leuven.

BCO mist nog steeds zijn spelverdeler Trevor Huffman, en heeft het dan ook aanvallend zeer moeilijk. Leuven, met 8 punten van Anderson, komt 8-15 voor.

Gelukkig klopt de verdediging wel, en zo komt Oostende terug in de wedstrijd. 28-30 staat het bij de rust.

Oostende shot abominabel, amper 3 op 27 vanachter de driepuntslijn. De enige op niveau is Stephane Pelle. Zijn 16 punten sleuren nog verlengingen uit de brand bij 62-62. Oostende komt daarin op voorsprong, maar daarna gaat de kaars uit, en nemen de Bears weer over. 70-76 is de toch wel beschamende uitslag.

Oostende: Mojica 5-4, Lojeski 5-8, Paunic 2-0, Pelle 6-10, Vukosavljevic 2-4, Serron 0-0, Green 6-7, Petrovic 2-7, Enobakhare 0-2
Leuven Bears: Downey 2-6, Van der Jonckheyd 0-0, Anderson 12-5, Fells 5-8, Young 6-5, Hockins 0-3, Spain 2-11, Vuchelen 5-0, Pupovic 0-6.