Antoine Van Eeckhout is nieuwe voorzitter van KSV Roeselare

Antoine Van Eeckhout (hier op foto met zijn vader Briek) is de nieuwe voorzitter van KSV Roeselare.
Redactie KW

De raad van bestuur van KSV Roeselare heeft gisteren unaniem beslist om de 46-jarige Antoine Van Eeckhout aan te duiden als nieuwe voorzitter. Hij volgt Luc Espeel op die beslist heeft om meer tijd voor zichzelf te nemen.

Jarenlang was Luc Espeel niet alleen voorzitter van de raad van bestuur, maar ook de duivel-doet-al van KSV Roeselare. Contacten met sportieve verantwoordelijken, commerciële contacten, financiële opvolging, … tot zelfs de opvolging van de terreinverzorging en de contacten met de vele vrijwilligers van de vereniging. Alhoewel hij nog steeds een hart voor het voetbal heeft, wil Luc Espeel voortaan wat meer tijd spenderen aan andere zaken in het leven.

Korte biografie van de nieuwe voorzitter

Antoine Van Eeckhout is de zoon van Albéric Van Eeckhout, die tientallen jaren voorzitter was van KSK Roeselare. De nieuwe voorzitter is advocaat van beroep, is gehuwd en heeft 3 zonen. Hij was jeugdspeler van KSK Roeselare. Na zijn studies te Leuven, richtte Antoine van Eeckhout in 1989 de jongerenbusinessclub SK-134 op, waarvan hij voorzitter was tot juni 1994. Hij was een van de 4 personen die namens KSK Roeselare in 1998-99 onderhandelden over de fusie met KFC Roeselare. Hij is bestuurder van KSV Roeselare sedert 1999 en ondervoorzitter sedert 2001. Hij is ook lid van het beroepscomité van de Licentiecommissie van de KBVB.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier