Zwaantjes Roller Club behaalt podiumplaatsen op Vlaams indoorkampioenschap

Redactie KW

Loïc Billiet en Jocelyne Seys van de Zwaantjes Roller Club Zandvoorde zijn Vlaams kampioen indoor skeeleren bij de miniemen.

In zaal het Tempelhof in Sint-Pieters Brugge had zaterdag in een organisatie van de Boudewijn Schaats Club de laatste manche plaats van het Vlaams kampioenschap indoor skeeleren. Het kampioenschap werd naast Brugge in drie voorgaande manches in Evergem, Grimbergen en Heverlee gereden.

De Vlaamse titels werden na deze vierde manche verdeeld. De Zwaantjes Roller Club Zandvoorde haalde met de knappe prestaties van Loïc Billiet en Jocelyne Seys bij de miniemen twee Vlaamse titels binnen. Beiden wonnen drie van de vier manches en werden een keer tweede.

Er waren ook ereplaatsen voor ZRC. Simon en Warre Dhondt eindigden respectievelijk tweede en derde bij de cadetten jongens. Bij de scholieren meisjes was er een tweede plaats voor Fran Vanhoutte. Staci Genouw eindigde derde. In de leeftijdscategorie pupillen was er zilver voor Jelle Deleye en Sydney Van Haaren. Lotte Verburgh tenslotte behaalde brons bij de miniemen.

(ACR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier