Winst voor Andy Vanhaelewyn en Delphine Vanneste op 11 novembercross in Marke

Ook de organiserende club had enkele atleten op het hoogste podium. © WO
Redactie KW

Voor de 59ste editie van de 11 novembercross in Marke kwamen 364 deelnemers opdagen, dat waren er een veertigtal meer dan bij de vorige editie.

In de traditionele Volkscross ten voordele van de 11-11-11 actie lag het aantal deelnemers dan iets lager, vooral de gelegenheidsslopers die deelnamen op de actie te steunen lieten het dit jaar afweten.

Bij de heren Bij de dames (Juniores-Seniores 1 en 2) ging de overwinning naar Delphine Vanneste van Dapalo die uitkomt bij de Seniores 2. Zij verwees Leonie Couhie (VA Dadizele) die winnaar werd bij de Seniores 1 en Leentje Deconinck (AB Marke) naar de tweede en derde plaats. Bij de Heren (juniores-seniores 1 en 2) ging de overwinning naar Andy Vanhaelewyn (AV Ingelmunster) van de Seniores 2. Pieter Kesteloot (Dapalo) en junior Jasper Sabbe (Dapalo) werden tweede en derde. Ook de organiserende club had enkele atleten op het hoogste podium. Ondermeer Isabel Vermeulen uit Bellegem was de beste bij de dames Sportivas total en stond op het hoogste shavotje met naast zich Sophie Tuttens van Meulebeke en Delphine Vandevelde uit Otegem bij de dames Sportivas 1. (Zie foto).

De volledige uitslag kan men vinden op: www.vrijesporters.be/Veldloop.htm

(WO/foto WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier