Winnaars van dubbeltornooi Markse TC gehuldigd

Zeven leden van de Markse Tennisclub slaagden erin hun dubbelreeks te winnen. © DB
Redactie KW

Op het dubbeltornooi van Markse Tennisclub waren er elf criteriumreeksen en twee categorieën buiten het criterium. Er schreven zich 99 duo’s in. Van de eigen club vielen zeven leden in de prijzen.

Namens de Markse TC wonnen Brecht Plasman en Dieter Vandenbroucke het dubbel heren 1 en Petra Vanneste en Isabel Vergote het dubbel dames 2. Clublid Filip Lambert vormde dan weer met Robin Bruneel van TC Finlandia het winnende duo in het dubbel heren 6.

Daarnaast konden Nico Bisschop en Kenny Degrande van TC Wimbledon And Leie zegevieren in het dubbel heren 2. Jos en Kris Leroy van TC D’Hoeve haalden het in het dubbel heren 3. Patrick Cocquyt en Dieter Ramon van Waregem Tennis Club waren de laureaten in het dubbel heren 4 en Bart Vanbranteghem van TC De Mandel en Alexander Vanwalleghem van TC Alexander vormden het winnende koppel in het dubbel heren 5.

Bij de dames wonnen Delphine Mendez en Karolien Vercruysse van TC Wimbledon And Leie het dubbel dames 3. In het dubbel gemengd 2 waren Isabel Monsere van KGTC Zwevegem en Marnix Allegaert van ATC Anzegem de laureaten en in het dubbel gemengd 3 waren dat Virginie Vande Maele en Sander Vanden Berghe van Waregem Tennis Club. De laatste criteriumreeks, het dubbel gemengd 4, ging naar Hilde Van Heuverswijn van Waregem Tennis Club en Olivier Ferret van KGTC Zwevegem.

In de reeksen buiten het criterium wonnen clubleden Mia Clairhout en Benny Callewaert met een walk-over het dubbel gemengd 6 en Nadine Heyerick en Paul Coussement van Waregem Tennis Club het dubbel gemengd 7.

(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier