Weergoden zijn tennistornooien T.C. Staden en T.C. Rumbeke goedgezind

Een foto van enkele winnaars en finalisten van het enkel- en dubbeltornooi van T.C. Staden bijgestaan door de wedstrijdleiding en enkele bestuursleden. © Lesage Yves
Redactie KW

Afgelopen weken konden de tennisliefhebbers zich volop uitleven tijdens de tornooien van T.C. Staden en T.C. Rumbeke.

In Staden konden zowel de enkel- als dubbelliefhebbers aan de bak en in Rumbeke was er deze periode het dubbeltornooi. De weergoden waren beide tornooien alvast goedgezind zodat het aangenomen vertoeven was in beide clubs, maar voor de spelers was het puffen en zweten geblazen.

Tijdens de finaledag bereikte de club waarden boven de 25 graden, zodat het aangeraden was om voldoende te drinken tijdens de wedstrijden. De toeschouwers kregen mooie finales voorgeschoteld. Vele spelers uit eigen rangen konden met de overwinning gaan lopen, wat altijd leuk meegenomen is.

In totaal kon de organisatie over beide tornooien 256 inschrijvingen noteren, zodat het ook voor de wedstrijdleiders een drukke veertiendaagse periode was. Beide tornooien werden afgesloten met een mooie receptie. In T.C Rumbeke werd de receptie verzorgd door Villared uit Izegem. Tijdens de grote vakantie staan nog heel wat tornooien op het programma in de regio Roeselare.

(AV)