"We controleren alles en laten niets aan het toeval over"

16/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 15/06/17 om 10:04

Dat Vincent Verschueren dit seizoen nog geen enkele keer mechanische pech kende en aan de leiding staat in het BK, is mee te danken aan de gepassioneerde mecaniciens van Godrive uit Kemmel. Onder leiding van Gaby Goudezeune maken Bert, Bram, Jeroen, Manuel en Thomas van de betrouwbaarheid van hun Skoda Fabia R5 een erezaak.

Godrive draait met Vincent Verschueren al enkele jaren mee aan de top van het Belgisch kampioenschap. Na de periode met de Volkswagen Polo Super 2000 en Citroën DS3 R5 maakt de Oost-Vlaming momenteel het mooie weer met een Skoda Fabia R5. Op technisch vlak is Bram Dejonckheere (35) al jaren zijn rechterhand. De Boezingenaar kwam via Gaby's zoon Hans bij het team terecht. "Ik leerde hem kennen tijdens het motorcrossen", vertelt Bram. "Door Hans belandde ik in het serviceteam van René Georges, waar hij bezig was met de ontwikkeling van de Polo. Toen de wagens hier terechtkwamen, verhuisde ik mee. In het begin was het wat zoeken naar goeie mecaniciens, maar ondertussen werken we al een drietal jaar met dezelfde kern."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!