WDP Rollegem wint topper en derby tegen Waregem

Christof Decraene

De Rollegemnaren wonnen met 5-0 en blijven zo tweede in tweede nationale.

In eerste nationale ziet de situatie er van Traiteur Neerhof Kortrijk er na de ruime 11-1-nederlaag bij Deftinge niet beter uit. Kortrijk blijft voorlaatste in de stand. KBC Kortemark deed wat het moest doen en dat was winnen tegen hekkensluiter Terrasdecor Elsegem. De bezoekers konden welgeteld één kwartier stand houden, maar keken halfweg tegen een 3-1 achterstand aan, waarna het via Glenn Delacluse en Joshi Noppe -elk vijf goals- snel 6-2 werd en de veer brak aan de overzijde en het uiteindelijk nog 12-3 werd.

In tweede nationale blijft AZ’77 Maldegem ongeslagen, maar hijgt WDP Rollegem in de nek. WDP won met 5-0 de topper en derby tegen Cappuccino Waregem.. In de eerste wedstrijdhelft werd niet gescoord, maar in de derde periode zorgden Gerben Neirynck, Anas Roudani en Mathias Demaeght voor een beslissende 3-0 voorsprong. Waregem won met 2-8 bij Assenede en staat samen met Rollegem tweede op drie punten van de leider. Ardooie verloor met 7-4 bij Appels.

In derde nationale speelden Ingelmunster en Kortrijk II 6-6 gelijk. Oostkamp verloor met 8-5 bij Zele terwijl ook Desslegem oor eigen volk de boot inging tegen Erwetegem II (4-6). Rollegem II verloor met 2-4 tegen Landegem. (CDW-foto KDS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier