Veel koppels nemen op Valentijn deel aan Love Bike & Run in Knokke-Heist

Redactie KW

Kjell Devloo-Casier en Thijs Blondeel zijn de winnaars geworden van de zesde Love Bike & Run.

Het man/man duo Kjell Devloo-Casier en Thijs Blondeel liepen en fietsten als Team Solid Endurance na 47 minuten en 19 seconden als eersten over de eindmeet van de Love Bike & Run. Ze namen voor het eerst deel aan de Valentijnswedstrijd. De twee Knokkenaars vergaloppeerden zich in de aanvangsfase met veel te lange aflossingsstukken. “Na een tijdje heb je dat wel door en communiceerden we om een en ander bij te sturen.” Kjell Devloo-Casier zucht : “Het laatste stuk zat ik echt kapot en hadden we een extra wissel nodig om aan de leiding te blijven.”

Fun?

Het echte Valentijnskoppel Karin Bultynck en Stefan Calebout uit Knokke-Heist haalde het bij de vrouw/man duo’s met ruime voorsprong in 53’58”. Beide triatleten liepen samen al twee ereplaatsen in vorige edities. “Jammer dat de oorspronkelijke insteek met nadruk op ‘fun’ een beetje verwatert is ten voordele van de echte prestatiesport,” vindt Karin Bultynck, “maar mensen winnen graag, zeker?”

De winnaars in de categorie vrouw/vrouw in 1:09’54” waren Virginie Favart en Sarah Jane Wildemeersch. “Doordat de man van Sarah Jane op reis is en mijn man moest werken, liepen we vandaag mee als Valentijnsweduwen”, lacht Virginie Favart. “We hadden er ook geen idee van dat we gewonnen waren, maar we zijn er wel blij mee!”

(MVP – foto MVP)