Vaste Vuist Lauwe scheert hoge toppen in Vlamertinge

Enkele medaillewinnaars van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe op het Westhoektornooi in Vlamertinge.
Redactie KW

Het Vlamertingse Westhoektornooi toestelturnen recrea D-niveau was een succes voor Sportgroep Vaste Vuist Lauwe. De gymnasten behaalden er maar liefst 20 medailles.

In alle categorieën turnden de meisjes en jongens van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe zich in de kijker. Aangezien het om een toesteltornooi gaat, kreeg elke gymnast(e) de kans om 3 keer het schavotje te betreden. En met succes: Vaste Vuist mocht 20 maal het schavotje betreden, met 10 gouden medailles, 4 zilveren medailles en 6 bronzen medailles.

Op de brug behaalden Eleonora Van Glabeke, Shanys Beke en Babette Callebert een gouden medaille. Het brons was voor Maya Dendoncker, Alix Gheysen en Emmely Vanlerberghe. Op de balk waren de gouden medaillewinnaars Zaineb Hilami en Ella Breine. Pakten zilver op dit toestel: Annelle De Wever en Shanys Beke. Het brons was dan weer voor Catho Vander Beken en Alix Gheysen. Op de grond behaalde Eleonora Van Glabeke een gouden plak en Lilly-May Mommerency behaald een zilveren medaille en Zaineb Hilami ging naar huis met de bronzen medaille.

Ook de jongens lieten zich niet kennen op het Westhoektornooi in Vlamertinge. Simon Berth en Thibaud Nuyttens haalden allebei goud op herenbrug en rek. Op vloer haalde Thibaud zilver en Simon werd nipt 4de.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier