Tennisevenement Optima Open volledig afgelast

De Amerikaanse tennislegende John McEnroe zou normaal gezien afgezakt zijn naar Knokke-Heist voor de Optima Open. © BELGA
Redactie KW

Na het faillissement van Optima Bank kan deze zomer ook het tennisevenement Optima Open niet doorgaan. Dat maakte de woordvoerster van de organisatie vrijdag bekend.

“Naar aanleiding van het faillissement van Optima Bank hebben de curatoren vrijdag aangekondigd dat Optima Open bijgevolg niet zal doorgaan”, klinkt het in de mededeling. “Optima Bank was de eigenaar en hoofdsponsor van dit event dat deel uitmaakt van de ATP Champions Tour en dat in Knokke-Heist, van 13 tot 15 augustus zou plaatsvinden. Iedere schuldeiser met betrekking tot de annulatie van het event kan meer informatie over een officiële schuldvordering vinden via volgende website: www.faillissementoptimabank.eu.”

De voorbije jaren zakten telkens heel wat vedetten naar de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist af. Dit jaar zou onder meer tennislegende John McEnroe naar Knokke afzakken, net als tweevoudig toernooiwinnaar Xavier Malisse.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier