TC Bosterhout grote slokop op 1ste TC Aquila-Artex jeugdtornooi

De winnaars in de verschillende categorieën van het eerste TC Aquila-Artex jeugdtornooi. © WD
Redactie KW

Verdeeld over 14 reeksen mocht TC Aquila 84 deelnemers uit 13 clubs verwelkomen. De organisatie mag terecht fier zijn op hun tornooi dat een hoog niveau haalde. Uit eigen rangen waren er een veertigtal deelnemers en met Sander Deloz en Arianne Laethem twee winnende finalisten.

Het is ons eerste tornooi en het is echt geslaagd“, aldus PR-verantwoordelijke Inge Schepens. “Natuurlijk valt er hier en daar nog iets bij te schaven. We zijn zeer tevreden met het aantal inschrijvingen en de opkomst in onze leuke accommodatie. We voorzagen een prijsuitreiking om 16 uur en dan waren alle finales net achter de rug. Het niveau mag zeker gezien worden.”

TC Bosterhout stak er met zes winnende finalisten duidelijk boven uit. “Het is altijd wachten hoe het zal aflopen als je voor het eerst organiseert. Wij mogen spreken van een super geslaagd tornooi en dat is mede te danken aan onze leden die een grote inzet daarvoor getoond hebben. Om die redenen denken we er nu aan om ook een dubbeltornooi te organiseren. Het succes van ons jongerentornooi voor jongens en meisjes sterkt ons daar in”.

De winnende finalisten

Meisjes U9/2: Djuan Van den Broeck, meisjes U11/2: Emma Samyn, meisjes U11/3: Anianne Laethem, meisjes U13/2: Julie Tahon, meisjes U13/3: Alix Vandewerf, meisjes U15/2: Lotte Poelaert en meisjes U15/3: Leonie Vuylsteke

Jongens U11/2 en U13/3: Elias Wullaert, jongens U13/2: Maxime Seypieters, jongens U13/3: Dre De Rijcke, jongens U15/2: Noach Pleysier en jongens 15/3: Joppe Vande Moortele.

(WD)