Succesvol Vlaams kampioenschap squash voor West-Vlamingen in Wevelgem

De West-Vlaamse bekerwinnaars van het Vlaams kampioenschap voor junioren. © bar

De West-Vlaamse squashclubs hebben er een succesvol Vlaams kampioenschap voor junioren opzitten. Het kampioenschap werd dit weekend georganiseerd in Keep Fit in Wevelgem. De West-Vlamingen haalden twaalf medailles, waarvan één titel.

Die titel was weggelegd voor Anouk Feys van Ostend Squash. Ze won haar beide wedstrijden bij de meisjes U19. Haar eerste wedstrijd won ze met 11-0, 11-6 en 11-6 tegen de Oost-Vlaamse Hannah Dubois. In haar tweede wedstrijd won ze ook al met 3-0 tegen Laure Dubois. Het werd 11-1, 11-5 en 11-3.

Naast de titel van Feys haalden nog elf andere spelers uit West-Vlaanderen een podiumplaats. Daarvan waren er zes tweede plaatsen en vijf derde plaatsen, verdeeld onder vijf West-Vlaamse clubs. Piramid Brugge haalde vier medailles, Keep Fit (Wevelgem), Pro 4 Health (Knokke) en Vision 21 (Roeselare) wonnen elk twee medailles en De Kaai (Kortrijk) haalde ook nog een medaille. Alles bij elkaar dus een succesvol Vlaams kampioenschap voor de West-Vlaamse clubs. (bar)