Somival sluit bocciacompetitie af met BK team en pair

Redactie KW

Tijdens het voorbije weekend organiseerde Somival in De Treffer het Belgsich Kampioenschap Boccia pair en team.

In de teamcompetitie werd IE-SPORT van Herentals Belgisch Kampioen. Bij de pairs stond er geen maat op het duo Kenneth Verwimp (Ie-sport) en Julie Lambrechts (MGJ Brasschaat). Somival kon nog een bronzen medaille in de wacht slepen in de pair opstelling Pieter Verlinden met Dimitri Vansteenkiste.

Kirsten De Laender die in London nog brons behaalde heeft afgehaakt en kwam haar vrienden even aanmoedigen. Het Somival duo Pieter Verlinden en Dimitri Vansteenkiste staan centraal op de foto kregen bezoek van Kirsten De Laender. Ook de kunstenaars die kunstwerken zullen exposeren begin september in de oude kerk van Vichte, bij de opening van het nieuwe somival seizoen, kwamen kennismaken met deze sport. Voor Somival is het bocciaseizoen nog niet volledig afgelopen.

(YVW/foto YVW)

>> Op 27 juni organiseren zij namelijk hun eigen clubkampioenschap dat open staat voor alle spelers zonder classificatie dus een laagdrempelig tornooi om deze sport beter bekend te maken bij alle types beperking. Iedereen die wil meedoen is van harte welkom. Interesse ? Neem contact met organisator Carlos Van Lauwe via cavala@icloud.com of gsm 0476 260256.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier