Sandrine Tas derde in marathon van Berlijn

Archief: Sandrine Tas © FRO

Met een achterstand van vijf seconden op de Argentijnse top twee behaalde Sandrine Tas een knappe derde plaats in de marathon van Berlijn.

Bart Swings won zaterdag voor de vijfde keer de marathon in Berlijn voor de Spanjaard Patxi Paula en de Duitser Felix Rijhnen.

Bij de dames won de Argentijnse Maira Yaqueline Arias voor haar landgenote Rocio Berbel Alt en de West-Vlaamse Sandrine Tas (ZRC Zandvoorde).

Tas nam deel in de kleuren van het Powerslide/Matter Racing Team en finishte voor de Duitse topper Mareike Thum. Bij de mannen werd Indra Médard (Chauvin Arnoux Racing Team) zestiende. Hij greep dus nipt naast een plaats in de top 15. De andere resultaten van de Zwaantjes: Karel Meulders (31ste), Brecht De Smedt (55ste), Thomas Voste (58ste) en Tim Sibiet (89ste). Robin Verhooghe deed mee in de fitness-categorie. Hij eindigde 16e en als 3e in zijn leeftijdscategorie.