Rope skipping Oudenburg sleept goud in de wacht op B-Team Kampioenschappen

Redactie KW

In de categorie van gemengde teams, met mannen en vrouwen ouder dan 15 jaar, sleepte het team uit Oudenburg de gouden medaille in de wacht. Het PK Rope Skipping voor de B-Teams vond plaats in de Oost-Vlaamse gemeente Nazareth.

BRSF Vlaanderen vzw organiseerde dit kampioenschap samen met The Handles Deinze. Bij de beloften stond de teller op 16 teams, bij de 15+ waren 23 deelnemende teams present. Hoofdzakelijk teams uit Oost- en West-Vlaanderen, vanuit alle uithoeken van beide regio’s. In de voormiddag hadden de beloften hun wedstrijd, de namiddag werd het moment van de waarheid voor de 15+.

In de divisie Dames 15+ behaalde team Moving Rani uit Baasrode het felbegeerde goud. In de categorie gemengde teams 15+ was de gouden plaats weggelegd voor team Open 15+ SkipO uit Oudenburg. Verder waren de resultaten in het kampioenschap wisselend. Met hier en daar een mooie, sterke score. Enkele schoonheidsfoutjes konden de toppers in deze competitie niet weerhouden om het podium te bereiken.

Ook op volgende zaterdag, 30 april, worden opnieuw kampioenschappen afgewerkt. Dit keer te gast bij The Handles Deinze voor de Double Dutch Mini-teams en de Pré-teams. Teams uit de B-categorie kunnen zich niet plaatsen voor een Belgisch Kampioenschap. Enkel A-teams maken aanspraak op een selectie voor het BK.

De volledige resultaten kan je terugvinden op www.brsf.be

(RC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier