Rémi Demyttenaere pakt de overwinning in duatlon van Waardamme

Redactie KW

Rémi Demyttenaere (16) uit Lendelede heeft de overwinning van de Duatlon in Waardamme op zijn erelijst mogen toevoegen.

Hij haalde het van Xander Marcle uit Oedelem en Marco Vandevoorde uit Waasmunster. Voor Rémi is het de tweede overwinning van het seizoen, nadat hij eerder in Ruddervoorde de Belgische kampioenentitel behaalde.

We zien schepen Katrien Talloen bij Laure Van Snick, Emeline Messieen, Rhune Vansteenkiste, Alec Segaert, Thys Roelen en Viktor Rooze.
We zien schepen Katrien Talloen bij Laure Van Snick, Emeline Messieen, Rhune Vansteenkiste, Alec Segaert, Thys Roelen en Viktor Rooze.© GST

De wedstrijd van de klasse Jeugd C werd gedomineerd door de duatleten van EFC-ITC Izegem. Bij de jongens ging de overwinning naar Alec Segaert uit Lendelede voor Thys Roelens uit Geraardsbergen en Viktor Rooze uit Poelkapelle. Bij de meisjes ging de overwinning naar Rhune Vansteenkiste uit Sint-Eloois-Winkel.

Alec Segaert (13) wist te vertellen dat deze overwinning, de vierde van het seizoen, deels te danken is aan het feit dat de fietsstroken iets langer waren. Voor Rhune Vansteenkiste (13) was het de tweede overwinning van het seizoen. Ze werd eerder in Ruddervoorde Belgisch kampioene.

(GST – Foto’s GST)