Provinciale titelstrijd in het tafeltennis volop bezig in Roeselare

Redactie KW

Dit weekend vinden op Schiervelde in Roeselare de provinciale kampioenschappen tafeltennis plaats.

Zaterdag om 9.30 uur ging het kampioenschap van start met de dubbels in alle jeugdreeksen en bij de veteranen, recreanten en niet-geklasseerden. In de namiddag waren er de enkelspelen, met vanaf 12 uur de jeugd, om 13.30 uur de niet-geklasseerden en om 14.30 uur de recreanten. Om 15 uur ging dan als laatste het gemengd spel in alle reeksen van start.

“Sinds de opening van de sporthal van Schiervelde organiseren we hier al ieder jaar kampioenschappen”, zegt Jacques Denys, voorzitter van het provinciaal comité West-Vlaanderen. “Het is leuk om te zien dat het tafeltennis zo leeft in onze provincie. In totaal zijn er 586 deelnemers dit weekend en zo’n 900 inschrijvingen over alle reeksen. Het wordt een leuk tafeltennisweekend.”

Ook zondag is het nog allemaal tafeltennis wat de klok slaat op Schiervelde, want dan komen de reeksen Heren E, D, C en B en Dames D, C en B in actie. Vanaf 9 uur wordt er gestart met de dubbel reeksen E, D en C; om 15 uur wordt in alle reeksen afgesloten met het gemengd spel.

(SM – foto SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier