Opnieuw goud voor talententeam gymnastiek Vaste Vuist Lauwe

Katlijn Vlaeminck, Jana Debard, Nena Bourgois, Julie Stragier. Midden van vlnr Emme Dhelft, Lou De Rudder, Loor Callebaut. Onder: Nadia Keita
Redactie KW

Op 29 januari vond in Nederboelaere (Geraardsbergen) de tweede voorronde Artistieke Gymnastiek plaats voor de jongste deelneemsters toestelturnen meisjes.

Bij de I9 moest Marmer Montserrat Vandenbroeck verstek laten gaan wegens ziekte. Julie Stragier was ondanks ziekte in de voorbije week wel aanwezig, maar presteerde duidelijk minder goed dan de vorige keer. Een mindere beurt aan balk en brug, zorgde ervoor dat ze tevreden moest zijn met een bronzen plak.

De meisjes I8 toonden opnieuw een mooi afgewerkte wedstrijd met complimenten van de jury. Loor Callebaut en Lou De Rudder turnden een fantastische wedstrijd zonder vallen en behaalden zo goud. Emme Dhelft, Jana Debard, Katlijn Vlaeminck, Nadia Keita en Nena Bourgois gingen naar huis met zilver. In teamverband wint het talententeam gymnastiek meisjes van sportgroep Vaste Vuist Lauwe nog een gouden medaille.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier