Ook Brent Vanneste en Stephanie Coorevits bereiden zich voor op rugbyseizoen

Vrijdagavond organiseert de Kortrijkse rugbyclub een open training. © Facebook RC Curtrycke
Redactie KW

Vrijdagavond organiseert de Kortrijkse rugbyclub Curtrycke een open training op haar terreinen aan de Weimeersen in Rollegem. Steak Number Eight-frontnam Brent Vanneste en lifestyle-queen Stephanie Coorevits lijken er alvast helemaal klaar voor te zijn.

De Kortrijkse rugbyclub Curtrycke heeft met een succesvol heren-, dames- en jeugdteam heel wat te bieden. Om iedereen kennis te laten maken met de sport en de club organiseert Curtrycke op 25 augustus een Open Trainingdag.

“Een sportieve uitdaging in combinatie met een potje gecontroleerd fysiek geweld, liters zweet en lekkere pintjes? Tussen 19.30 en 21.30 uur vrijdagavond leer je onze sport volledig gratis kennen”, klinkt het. De training is open voor heren en dames vanaf 16 jaar. “Na morgen zijn ovale ballen, tackles, kicks, passen, scrums en line-outs geen geheim meer voor jou.”

Goodiebag

Ook Steak Number Eight-frontman Brent Vanneste en Stephanie Coorevits, televisiepresentatrice en foodblogger, geven de rugbyclub een duwtje in de rug. Op de Facebookpagina van Curtrycke wordt Brent vrij hardhandig klaargestoomd voor de training, terwijl Stephanie een pittige Queens-cocktail in elkaar bokst.

Rugbyclub Curtryckehttps://www.facebook.com/RugbyclubCurtrycke/https://www.facebook.comFacebook1281

Is rugby voor jou ook een eitje? Kom dan vrijdag langs om mee te trainen!!! 🏉🍳 #rccurtrycke #justacurtryckething #steaknumbereight #rugbyvlaanderen #belgianrugby #igkortrijk #sportatkortrijk #Sportersbelevenmeer

Dank aan Steak Number Eight

Geplaatst door Rugbyclub Curtrycke op maandag 21 augustus 2017

video1.0https://www.facebook.com/RugbyclubCurtrycke/videos/1659709747404044/500

Wie vanavond mee traint, krijgt naast een pak sportief plezier ook een goodiebag, booze en meat. Met sportieve kledij en een portie enthousiasme kom je al heel ver, RC Curtrycke zorgt voor de rest.

Rugbyclub Curtryckehttps://www.facebook.com/RugbyclubCurtrycke/https://www.facebook.comFacebook1281

Toast op de Open Rugbytraiing met een Queens-cocktail!

Klink jij ook op onze Open Rugbytraining zoals Stephanie Coorevits? #justacurtryckething #rccurtrycke #opentrainingsdag #igkortrijk #stephaniecoorevits #curtryckegin #queenscocktail #aduro #Sportersbelevenmeer

Geplaatst door Rugbyclub Curtrycke op dinsdag 22 augustus 2017

video1.0https://www.facebook.com/RugbyclubCurtrycke/videos/1661075357267483/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier