Niels De Vuyst wint één spelletje op EK Squash U19 in Praag

Op het Europese kampioenschap squash U19 in Praag kon Bruggeling Niels De Vuyst (Piramid Squash) één individuele wedstrijd winnen.

Hij won zijn tweede partij tegen de Oostenrijker Dominik Gstrein in drie sets (11-6, 11-9 en 11-6). De drie andere confrontaties werden verloren, tegen de Oostenrijker Simon Draxler (0/3), tegen de Serviër Dusan Sikman (3/2) en de Tsjech Filip Kocarek (3/1). De Vuyst eindigde hiermee in de totaalstand op een 68ste plaats. De Engelsman George Parker werd Europees kampioen. Onze landgenote Tine Gilles behaalde bij de dames een zilveren medaille.

Woensdag is er een rustdag en donderdag begint het team event. België speelt in poule D samen met Frankrijk, Finland en Denemarken.