Naar een duel tussen Princen en Verschueren in Condroz Rally?

16/06/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 15/06/17 om 10:02

Nadat hij vier seizoenen lang het Belgisch kampioenschap domineerde, hing Freddy Loix eind vorig jaar zijn helm aan de haak. De suprematie van 'Fast Freddy' maakte dit jaar plaats voor een open strijd tussen Kris Princen, Vincent Verschueren en de Nederlander Kevin Abbring.

Het Belgisch kampioenschap verloor met Freddy Loix dan wel een grote naam, het kreeg met Kevin Abbring een waardige vervanger. Nadat het WK-team van Hyundai hem even op een zijspoor zette, werd de Nederlander door Peugeot België Luxemburg gehuurd als vervanger van Kris Princen. Niemand minder dan achtvoudig Belgisch kampioen Pieter Tsjoen engageerde zich als copiloot om samen met Abbring een gooi te doen naar de titel. Beslist geen sinecure, want met Kris Princen en Vincent Verschueren beschikken zijn belangrijkste tegenstanders niet alleen over een pak BK-ervaring maar ook over iets performantere Skoda's.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!