Move-D! is de nieuwe naam voor Appollon

We zien v.l.n.r.: de nieuwe voorzitter Robbe Dewaele, Lisa Lamaire, Bram Dewaele, Janneke Holvoet en Diëgo Soenen. Joeri Baert ontbreekt op de bestuursfoto. © Foto MV
Redactie KW

Appollon is sinds 46 jaar, met meer dan 500 leden, een begrip in Deerlijk. Zaterdagavond werd tijdens een dansoptreden bekendgemaakt dat de omnisportclub vanaf september ‘Move-D!’ wordt.

Het vernieuwde en verjongd bestuur van deze nieuwe dans- en sportvereniging, met roots in Appollon, staat voor nog meer sport, dans en plezier.

Bestuurslid Lisa Lamaire: “Het aanbod blijft grotendeels hetzelfde, maar wordt aangevuld met een eigen frisse, jonge twist. ‘Move-D!’ wil jong en oud laten bewegen, elk op zijn manier.”

Voor de leden van Appollon verandert er verder niets. “Move-D! spreekt men uit als ‘moeft’ en schrijf je met de grote ‘D’ van Deerlijk. Ons lokaal blijft in de Vichtesteenweg, onze sinds vele jaren vertrouwde plek. De vzw Appollon blijft verder bestaan als eigenaar van de zaal.”

Het nieuwe programma wordt binnenkort bekendgemaakt via de website en in de vele brochures die overal te vinden en te lezen zijn. “Iedereen in beweging. Dit staat op ons nieuw logo”, besluit Lisa. (MV)

Info: www.move-d.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier