Louis Cant schrijft tornooi TC Roeselare op zijn naam

Redactie KW

Van vrijdag 12 tot en met zondag 28 augustus vond bij TC Roeselare het dubbel- en enkeltornooi Autohandel Callant TCR Open plaats.

Met 270 inschrijvingen over de 38 verschillende reeksen mag TC Roeselare terugblikken op enkele geslaagde tornooiweken. Ook de feestavond halfweg was opnieuw een schot in de roos voor eigenaar Dirk de Vries en Daphne Vansevenant. Zondag werd het tornooi afgesloten met de finales en de bijhorende receptie.

De overwinning bij de Heren 1 in het enkelspel, met liefst 21 deelnemers, ging zoals verwacht naar Louis Cant, die onlangs het tornooi van TC Bosterhout op zijn naam had geschreven. In Roeselare haalde hij het in de finale van Nelis De Meyer met 6-2 en 6-4. In het dubbelspel bij de Heren 1 ging de zege na een spannende finale naar de broers Arne en Steven Van Belleghem van TC Roeselare zelf. Zij haalden het met 6-4 en 6-4 van het duo Maxime en Olivier Soenen.

In de hoogste reeks bij de vrouwen, Dames 2, schreef Justine Desaranno de eindzege op haar naam. Ze won de finale met 5-7, 6-0 en 6-2 van Lisa Bintein. In het dubbelspel bij de Dames 1 mochten Veroniek Vienne en Nathalie Wybo het zegegebaar maken. Ze haalden het met 6-1 en 6-3 van Sharon De Volder en Charlotte Deconinck.

(SM – Foto JB)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare van vrijdag 2 september.