Loran Cassaert en Lien Kindt zijn Sportman en Sportvrouw van Roeselare

Redactie KW

De beloftevolle wielrenner en karateka waren vrijdagavond de laureaten van deze vierde editie van de Roeselaarse Sportprijzen. Daarnaast werden er in nog zes andere categorieën prijzen uitgereikt.

De Roeselaarse Sportprijzen werden enorm gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek. Presentators Aster Nzeyimana en Noël De Meyer zorgden voor een leuke show die opgesmukt werd door talrijke acts, met als hoogtepunt de trampolinespringers van TNT Crew.

De eerste prijs die uitgereikt werd, was die van Beloftevolle Jongere. Die werd gewonnen door zwemtalent Lisa Borgonie. De cadetten jongens 4×100 meter van KAVR werden dan weer verkozen tot Jeugdsportploeg van het Jaar, het MSKA Roeselare tot Schoolsportploeg en bij de G-sport werd zwemvereniging Boas vzw in de bloemetjes gezet voor hun inzet naar mensen met een beperking.

Loran Cassaert en Lien Kindt zijn Sportman en Sportvrouw van Roeselare

De titel van Sportploeg van het Jaar ging naar de U19 van Knack Roeselare, waarna Lien Kindt en Loran Cassaert gehuldigd werden als Sportvrouw en Sportman van Roeselare. De karateka van JKA Roeselare haalde het voor Kristien Oplinus (atletiek) en Lauren Vanlerberghe (voltige), de wielerbelofte van Lotto-Soudal U23 won dan weer voor Alexander Doom (atletiek) en Ruben Berteloot (zwemmen).

Tot slot ging Knack Roeselare aan de haal met de prijs van Profsporter/Profsportploeg van het Jaar. De volleybalcub ging F1-piloot Stoffel Vandoorne en bokser/voetballer Yves Ngabu vooraf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier