Leden van KGTC Zwevegem winnen tien reeksen op eigen tornooi

Op de foto herkennen we enkele finalisten van de eigen club: Emmanuel Damman, Jean-Philippe Lootens, Marnix Allegaert, Isabel Monsere, Kris Tijtgat, Koen Duprix, Lieven Damman en Ann De Vlieger © Foto LLV
Redactie KW

Het open tornooi van KGTC Zwevegem was opnieuw een succes. Er schreven zich 110 heren en 39 dames in voor het enkeltornooi met zeventien categorieën en maar liefst 149 duo’s leverden strijd in veertien dubbelreeksen.

Tijdens het enkeltornooi waren de leden van KGTC Zwevegem op dreef met Sebastien Parmetier als uitblinker. Hij won zowel het heren 4 als het heren 5. Daarnaast gingen er eindoverwinningen naar Michael Gysens (heren 35/1), Koen Duprix (heren 35/2), Emmanuel Damman (heren 35/3), Jean-Philippe Lootens (heren 45/1), Lieven Damman (heren 45/3) en Evelyne Callens (dames 25/2).

Ook in het dubbeltornooi lieten de eigen leden van zich spreken. Kris Tijtgat en Koen Duprix zegevierden in het dubbel heren 3 en Isabel Monsere won met Marnix Allegaert van ATC Anzegem het dubbel gemengd 2.

(DB)