Lebad1G sluit het seizoen af als derde

Redactie KW

Tijdens de laatste play-offmanche in Zwijndrecht moest badmintonclub Lebad zijn meerdere erkennen in kampioen Zwijndrecht (5-3), maar won het wel van de vierde in het klassement BAD79 met 6-2. Wat hen uiteindelijk op de derde plaats brengt.

Voor de laatste manche kon het badmintonteam niet rekenen op een van de sterkhouders van het team, Elke Biesbrouck. “Als Elke erbij geweest was, konden we waarschijnlijk gelijk gespeeld hebben tegen Zwijndrecht”, vertelt speelster Debbie Janssens, “De dames zijn onze sterkte. Qua niveau is er wel een verschil met onze mannen.”

Vooraf had het team getekend voor de derde plaats. “Ik ben wel tevreden met onze prestatie als team maar mijn eigen ingesteldheid was toch wat dan hetgene van het team. Ik wil altijd meer. Net zoals vorige week op het Belgische kampioen, overheerst er bij mij het gevoel van de eeuwige tweede. Ik kom tegenwoordig altijd net iets te kort. Maar met dit team mogen we zeker tevreden zijn met wat we behaald hebben”, sluit de 24-jarige ex-Belgische kampioene dubbel af.

(AHB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier