Lakeside Paradise wint Bomber eyewear Cablepark Battles

Redactie KW

De 5 Belgische Cableparks kregen de opdracht elk een team samen te stellen met hun meest getalenteerde wakeboarders riders.

Tijdens deze tour met 5 stops moesten de teams het tegen mekaar gaan opnemen in 3 verschillende disciplines: een Rail-battle, een Kicker-battle & een Freestyle-battle. Het team dat na deze 5 stops het hoogste puntenaantal behaalde, werd de winnaar van de eerste editie van de ‘Bomber Cablepark Battles 2015’

Een bekroning waarmee Lakeside Paradise aan de haal gaat.

“Deze overwinning betekent dat we goed bezig zijn met onze trainingen. Iedere zaterdagmorgen wordt er onder leiding van onze coach Tom Soupart en de Cable operators heel hard gewerkt wordt. Zo nemen een aantal teamleden in september deel aan de Europese kampioenschappen, wat voor een jonge vereniging fantastisch is. Op zondagmorgen hebben we een ‘kids club’ opgestart waar jongeren vanaf 6 jaar extra begeleid worden en de kabel aan een lagere snelheid draait. Op die manier leggen we vanaf een zeer jonge leeftijd de basis voor al diegenen die gepassioneerd geraken door het wakeboarden”, aldus Lakeside Paradise-stichter Frank Vanleenhove.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier