Joerie Vansteelant en Kenneth Vandendriessche winnen Run & Bike Wevelgem

Redactie KW

Beide ex-leden van het organiserende Energy Team Zuidwest werkten de 10 km af in 33’03. Er namen ondanks de gure weersomstandigheden toch nog 78 duo’s deel.

In deze Run & Bike moesten een loper en een mountainbiker samen een uitdagend traject van 10 km afleggen. Van de 87 ingeschreven teams daagden er uiteindelijk 78 op. Een aantal waar de organisatie best tevreden mee was. Bij de heren waren het Joerie Vansteelant en Kenneth Vandendriessche die de wedstrijd maakten. Zij liepen van start tot finish aan de leiding en hadden net geen halve minuut voorsprong op het ETZ-duo Gert Vanpoucke-Vincent Van de Walle. Vivien Tétart en Frederic Dive, ook al beiden ETZ, werden derde.

Bij de dames zegevierden twee leden van ETZ: Sigrid Jonniaux en Kristel Imbo. Kathleen Vanmarcke en Floor Martens (No Limit Team) werden tweede, Deborah Druon en Caroline Vanhuyse werden derde. Bij de gemengde teams liep ook een ETZ-duo als eerste over de finish: Julien Brazy en Létitia Duhamel. Het duo Fanny Lébier-Christophe Isart werd tweede, Lieselot Bossuyt en Stijn Vandevelde finishten als derde.

Op de foto zien we het podium bij de heren.

(CDW-foto RSW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier