Internationaal tafeltennistornooi in sporthal Haneveld De Haan

Redactie KW

Meer dan 200 professionele spelers uit 43 verschillende landen, verdeeld over verschillende categorieën, zullen het beste van zichzelf geven op dit prestigieus tafeltennistornooi.


Het wordt een toptornooi met deelname van Europees kampioen Dimitri Ovtcharov (WR4 ) en de Wit-Rus Vladimir Samsonov (WR12). Bij de mannen komen er 5 spelers van de top 100. Bij de vrouwen zijn er maar liefst 10 speelsters die binnen de top 100 staan. Naast alle buitenlanders zullen ook de beste Belgen op de tabellen staan met Cedric Nuytinck (WR 188), Robin Devos (WR 200) en Yannick Vostes (WR 216), Lisa Lung ((WR 257) en Eline Loyen (WR 347).

Op dinsdagmorgen 9 september beginnen de kwalificaties voor de hoofdtabel. Vanaf woensdag 10 september wordt de eerste ronde van de hoofdtabel afgewerkt. Vrijdagavond worden de kwart finales van -21j jongens/meisjes gespeeld + dames en heren om 20u.. Zaterdag vanaf 11.30u. worden de halve finales afgewerkt van de -21j jongens/meisjes en dames/ heren gevolgd door de finales vanaf 14.30u.. De toegang is gratis op dinsdag, woensdag en donderdag.

Naast het tornooi worden heel de week ook initiatielessen aangeboden aan de schoolgaande jeugd

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier