Indra Craen mag naar het WK taekwondo in Zuid-Korea

05/05/17 om 13:26 - Bijgewerkt om 13:25

De Belgian Taekwondo Federation heeft zijn delegatie bekendgemaakt waarmee het naar het wereldkampioenschap taekwondo in Zuid-Korea trekt.

Indra Craen mag naar het WK taekwondo in Zuid-Korea

Indra Craen (hier samen met Jaouad Achab). © BELGA

Het WK taekwondo vindt om de twee jaar plaats en in 2017 gaat het door van 24 tot 30 juni in Zuid-Korea. Na Chelyabinsk in 2015 is dit jaar Muju de gaststad voor het WK. Indra Craen uit Lauwe mag er bij de dames de West-Vlaamse eer proberen hoog te houden in de categorie -62 kilogram. Ook Maryam Ismaili (-46 kg), Raheleh Asemani (-57 kg) en Laura Roebben (-67 kg) mogen naar het WK. Bij de heren is het vooral uitkijken naar Jaouad Achab, die in de gewichtsklasse -63 kilogram de regerende wereld-, Europese en universitaire kampioen is. Si Mohamed Ketbi is de regerende vice-wereldkampioen in de klasse -58 kilogram, maar hij kampt ondertussen in de klasse -68 kilogram. Ook Mourad Laachraoui (-54 kg) en Nicholas Corten (-74 kg) zijn geselecteerd.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!