Guldensporenmeeting KKS verwelkomt opnieuw heel wat wereldtoppers

07/07/17 om 08:45 - Bijgewerkt om 08:54

Op zaterdag 8 juli staat in Sportcentrum Wembley in Kortrijk de 20ste editie van de internationale Guldensporenmeeting op het programma. Net zoals in de voorgaande edities zullen de aanwezige toeschouwers kunnen genieten van tal van hoogstaande wedstrijden.

Ondanks de concurrentie van de Grand Prix in Brussel daags nadien en de Urban Memorial verspringen in Antwerpen kan organisator en voorzitter van KKS Pol Parmentier pronken met een uitmuntend internationaal gezelschap. Ook enkele toppers uit West-Vlaanderen zullen present zijn. "Zoals steeds zal onze 100 meter bij de mannen van stevige makelij zijn", opent de Kortrijkzaan. "We hebben maar liefst vijf inschrijvingen uit Jamaica bij de dames en heren, die hun land zullen vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap. Bij de dames kunnen we met Chloë Beaucarne, Hanne Claus en Orphée Depuydt uitpakken met toppers uit West-Vlaanderen op het koninginnennummer. Op de 400 meter kunnen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!