Greg Demeulemeester haalt podium in eigen organisatie

31/07/17 om 18:53 - Bijgewerkt om 18:52

Grote belangstelling voor deze klassieker in het hartje van de Vlaamse Ardennen waar het DJP Racing Team voor een perfect geprepareerd en zo goed als stofvrij prachtcircuit zorgde en daarvoor terecht loon naar werken kreeg. De heuvelachtige spektakelomloop leverde bovendien uiterst genietbare wedstrijden op met als top of the bill de twee reeksen bij de elite waar Wietse Brackman en David Segers telkens op het scherpst van de snede om de overwinning vochten.

GregDemeulemeester plezierde zijn thuisaanhang met de derde plaats op het B-podium. De 'thuispiloot' uit Kerckhove, organisator van deze cross, werd als dertiende afgevlagd in beide reeksen tussen de A-Internationalen, als derde en vierde B-rijder.Bij de Internationalen mx2 bleef de zege binnen West-Vlaanderen met Tim Vandriessche uit Menen, hij kwam in beide reeksen als beste uit de klasse der lichtere motoren door de finish, op de achtste en 14de plaatsen. Niki Debruyne (Meulebeke) werd tweede, en Jerome Biets (Jabbeke) derde op het podium. Bij de Internationalen mx1 was de derde podiumplaats voor een sterk rijdende Maarten Govaert uit Oostrozebeke, hij legde beslag op de derde en vierde pl...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!