Gratis sporten bij Vaste Vuist tijdens week van de sportclub

30/04/17 om 10:35 - Bijgewerkt om 10:34

Van 8 tot 14 mei 2017 neemt sportgroep Vaste Vuist Lauwe deel aan de zevende editie van de 'Week van de Sportclub'. Tijdens deze dynamische sportweek zetten honderden Vlaamse sportclubs hun werking en hun activiteiten extra in de kijker. Zo ook Sportgroep Vaste Vuist Lauwe waar je tijdens die week gratis kunt proeven van alle sportactiviteiten die de grootste club van de Gymfed aanbiedt.

Gratis sporten bij Vaste Vuist tijdens week van de sportclub

Om hun sportieve ambitie waar te kunnen maken, rekent Sportgroep Vaste Vuist ook voor deze editie op de enthousiaste medewerking van alle sportliefhebbers. "'Hier beleef je meer' is dan ook niet voor niets de slogan van de Sportweek" zegt voorzitter Defossez Dries. De uitnodigende slagzin benadrukt het sociaal aspect en de diversiteit van 'de sportclub': dé plaats bij uitstek waar vriendschappen ontstaan en waar teamspirit, respect en verantwoordelijkheidszin spelenderwijs worden doorgegeven. "Daarom mag iedereen van 8 tot en met 14 mei gratis komen sporten bij Sportgroep Vaste Vuist Lauwe zodat iedereen zijn favoriete sport kan ontdekken" klinkt het verder.

(red)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!